Beundran

Jag beundrar Mia Skäringer för hennes utlämnande bok. Jag kan inte ens vara så utlämnande med mina nära och kära. Jag beundrar henne starkt.

Jag undrar var jag ska få tid ifrån. Tid till livet. Jag jobbar endel. När jag är ledig är jag bara helt slut. Usch. Jag saknar mina vänner för jag träffar dem så sällan. Jag har fullt upp helt enkelt och min sjukdom gör sig påmind dygnet runt.
Men jag har klippt mig, kortkort. Jag är nöjd!

Jobb, sömn och en impulsiv Petra

Jag har mest jobbat hela helgen. Ja och ätit förstås. Och sovit då. Men sömnmässigt är jag på minussidan. Men det löser sig med tidig sänggång ikväll och sovmorgon imorgon!
Jag är lite impulsiv ibland. Jag har precis klippt mig.  Mycket mycket kortare än tidigare. Men jag är nöjd. Nu vet ni.

God natt

Peter LeMarc har spelats hela dagen. Jag har ändå ingen julstämning och jag älskar hans musik så det funkar perfekt. Nu blir det att rulla håret, sen sängen och jobb imorgon. Mysigt värre alltså!
Äsch, jag har inget vettigt att säga. Jag vill bara sova nu.

Jag är inte ett dugg stressad och det är julafton på fredag och jag har massor att fixa. Jag har bara inte fattat hur nära det är.

Och jag slår in julklappar, äter choklad och lyssnar på Peter LeMarc. Wow. Vilken julstämning! Eller inte, men det är mysigt så här också. Jag valde rosa snöre till julklapparna, mycket piffigare så och ett beiget papper fick det bli och rött lack. Ska försöka slå in alla julklappar idag, för imorgon jobbar jag och sedan jobbar varje dag (förutom måndag) till och med den 1 Januari.
Känns skööönt att få jobba och tjänar pengar, mycket mycket skönt!
Blev ingen körlektion i veckan för jag hade inte tid att fara på den jag skulle ha haft i tisdags och det fanns inte tid att ha någon annan gång. Men det blir på måndag i alla fall, skönt! Och innan dess har jag förhoppningsvis hunnit köra en hel del hemma, vi får väl se hur tiden räcker till.
Nej, nu ska jag röja upp lite här innan det är dags att fixa middag och annat!

Jag köpte hårrullar idag. Till mig själv givetvis. Och samtalet mellan mig och kassörskan lät såhär:
K (Kassörska): Åh, vad smart att köpa hårrullar till mormor! Hör sockarna till det paketet eller är det ett separat paket eller är dem till dig eller ska dem med tröjorna?
P ( Petra): Hårrullarna är till mig och sockarna är ett paket som inte ska slås in och tröjorna är ett paket.
K : Åh, hur många kartonger behöver du till det här?
P: Inga.
K: Ja, då tar vi tre. Då har du en till mormors hårrullar, en till pojkvännens tröjor och en till mammas sockar.
P: Eh, två räcker. Tack.

Jag tror att hon var döv, eller så struntade hon i vad jag ville. Jag vet inte. Men trevlig var hon i alla fall. Och ny. Så jag förlåter henne givetvis för att hon inte lyssnade. Och med tanke på att kön var flera meter lång efter mig och även i dem andra två kassorna så är det okej. Hon var stressad bestämmer vi.

Jag har fastnat.

Man kan ändå aldrig äta sig mer än mätt.

HA!

Har en moder som är och handlar.
Florsocker och pepparkakshus!
Japp, iår ska jag fuska. Jag brukar göra mitt egna pepparkakshus från grunden, men nej inte iår. Mest för att tiden helt enkelt inte räcker till. Och det är inte roligt om man måste stressa så är det bara.
Är trött som tusan och har dammsugit av mitt sängöverkast, filtarna och kuddarna på sängen. För att Buster alltid ligger och drar tovor där så det är fullt i tovor. Tråkigt nog.
Och jag vill sy. För jag ska sy ett lapptäcke. Men. Jag måste tvätta tygerna först så att dem inte ska krympa mer. Tror ni det finns några tvättider då? Neeeej! Och jag blir galen. Jag vill sy NU!
Nej, nu gör vi något annat.

Petra är....

Petra är...

...i farten igen.
Låter allvarligt det där. Eller så är det bara för att jag lyckats stiga upp ur sängen!

... det unga judarnas röst. Synd för dem unga judarna att jag är kristen då!

... hetast på jorden! Låter fint det va, men knappast troligt!

...kär i en båt. Okej, Jag är inte vidare förtjust i båtar, men låt gå då!

... nu chef för vård och omsorg. STOPP! Jag vill faktiskt gå ut skolan först. JAG VILL DET.

... helbra! Ja, men faktiskt.

... stad. Njaaa, så stor är jag faktiskt inte!

... på fika besök. Mums!

... sångarens (Brolle) nya sambo. Ojdå, ja, vi har ju träffats men såå långt trodde jag inte att det gått!

... vansinnigt snygg! Ja, det här var ju riktigt roligt för tydligen är jag väääldiiigt snygg!

...kanon! Ja, jag håller med!

... hoppfull! Man vet ju aldrig!



Måste säga att det här var ganska roligt. Och för er som nu inte fattar vad det handlar om.
Jag googlade på mitt namn och skrev sedan är. "Petra är" och sen skrev jag inte resultat som kom fram! Faktiskt roligt och på något vis kan man låtsas att det handlar om en själv så får man lite vardagspepp! Idén kom från Anna som bjuder på massor med bilder på fina klänningar och annat!

Jag är trött nu

Känns ibland som att jag inte hinner med det jag behöver hinna med. Just nu är det så.
Idag är jag dessutom trött för mina grannar hade party en helt vanlig veckodag och jag började 6.45, inte snällt! Dock satt det en lapp på dörren där hon bad alla grannar om ursäkt så nu kan jag inte vara arg på henne längre. Det går ju inte nu!
Vilket väl är bra, men ibland vill man bara ha någon att skylla alla sina problem på, någon att vara arg på. Men det går inte i ett sånt här läge!
Sista dagen på praktiken för den här veckan, sen jobb lördag, ledig söndag och sen praktik igen på måndag!
Och sen tänker jag sy ett lapptäcke, jag vill så gärna göra det. Jag vill det och nu har jag köpt fina tyger så det kommer bli kanonfint! Det är jag säker på. Frågan är bara vars jag ska gräva fram tiden ifrån. Det är inte allt för lätt.
Tiden går så fort.  Idag är det torsdag, imorgon är det fredag och sen är det helg och sen börjar veckan om igen. Och alla blir vi äldre.

RSS 2.0